Hei teille kaikille jotka sattumalta poikkesitte blogiini! Tämä on uusi blogi, joten nyt täällä ei vielä ole mitään mainitsemisen arvoista. Mutta pikkuhiljaa aion ryhtyä pistämään tänne mielipiteitäni, itse tekemiäni avatareja, sekä taustakuvia.
En kiellä kuvien käyttämistä, kunhan ette vain väitä töitä omiksenne, sillä olen nähnyt vaivaa niiden eteen. 

Tämän blogin tarkoitushan on ylistää, ja fanittaa Stephenie Meyerin kirjoittamaa, ja Tiina Ohinmaan suomentamaa Houkutus sarjaa. Houkutus (eng. Twilight) on myös sarjan ensimmäisen osan nimi.
Tyylilajiltaan Houkutus on romantiikalla maustettua fantasiaa, ja kertoo tavallisen ihmisen ja vamppyyrin  kaikenvoittavasta rakkaudesta.

Houkutuksen päähenkilöt ovat Isabella Swan ja Edward Cullen. sarjan muita henkilöitä ovat mm. (Isa)Bellan isa Charlie, sekä edwardin  kasvatti vanhemmat, Charlisle ja Esme, sekä sisarukset Alice, Jasper, Rosalie ja Emmet.

Houkutus sarjasta on ilmestynyt jo neljä osaa joista kaksi, Houkutus ja Uusi kuu ovat jo ilmestyneet Suomessa. Kolmas osa Eclipse ilmestyy syksyllä 2008 eli noin parin kuukauden päästä! Neljäs osa Breaking Dawn ilmestyi loppukesästä Yhdysvalloissa.

Houkutuksesta tulee myös elokuva Twilight, jonka ohjaa Catherine Hardwicke. Sen on määrä ilmestyä Yhdysvalloissa ensimmäisen kerran vuonna 2008 ja suomessa vuonna 2009